Testa Monster och få 50 procents rabatt vid första inköp

Vi har under ett års tid utfodrat våra hundar med Monster och är väldigt nöjda över hur väl våra hundar fungerar på hundfodret. De tar upp fodret på ett bra sätt och deras magar fungerar perfekt med lite avföring per dygn, vilket är ett bra tecken på att de tar upp det mesta av fodret vilket förstås alltid är önskvärt.
Eftersom vi har haft Pedro som konvalescent under en längre tid där han bland annat stått en längre period på antibiotika har oron över att hans mage skulle ta stryk av den medicin han har varit tvungen att äta. Men trots allt vi har behövt stoppa i honom har han inte haft en enda dag när hans mage varit påverkad vilket vi förstås är mycket glada över.

Till Elsa och Kalibra utfodrar vi med Dynamit då de behöver mer energi än vad Adult innehåller och som vi ger till Pedro, Smilla och Hedda, den lilla petiten.

Vi har även fått återkoppling från andra som precis som vi börjat ge Monster till sina hundar och de är precis lika nöjda.

Har du inte provat Monster än så finns det en möjlighet att testa fodret och samtidigt få 50 procents rabatt på det första köpet. Det enda som behövs är att köpet registreras i Bonuscard där rabatten aktiveras. För att skaffa ett Bonuscard gör man enklast så här:
1. Ladda ner Bonuscard-appen eller gå in på Bonuscard.com.
2. Skapa ett konto och logga in.
3. Du kan direkt börja handla med din rabatt i valfri Bonuscard-ansluten butik.

Se utbud här: https://www.monsterpetfood.com/category/hundmat


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s