Kurser

Under 2021 kommer vi att arrangera några kurser för alla stående fågelhundar.

Just nu är inga datum fastställda men kommer att uppdateras framöver så håll utkik på hemsidan. Informationen kommer även att finnas via facebook och den hittar du under Fågelhundar Höga Kusten.

Kort kursinformation:
Anmälan till kurs gör man lämpligen via mail till anette@ganjos.se eller alternativt att man ringer Kenth 070-55 713 18.

Vi  kurstillfällena vill Kenth inte att det ska vara fler än för max 6 deltagare. Anledningen till det är för att alla ekipage ska få möjlighet till goda möjligheter för individuell träning under en kurs.

Även gruppträning mellan 2 till 3 ekipage kan arrangeras när så önskas. Kontakta Kenth via mobil 070 – 55 713 18 för att boka dessa träningar.

På gården finns möjlighet att boka en fyrbäddsstuga med självhushåll. Annat boendealternativ kan vara Berengrens Turistlägenheter i Antjärn.

I arbetet med kurserna använder jag duvor och kaniner men under tidig höst kommer det även under 2021 finnas möjligheter att träna på rapphöns.

Hur hittar Du till oss: Vi finns ca 1,5 mil söder om Härnösand i ett område som heter Häggdånger. Karta eller körbeskrivning kan bifogas till den som så önskar.

jazza