En kurslördag med hundpoträtt

Idag har vi haft den andra träffen för de unga hundarna och den första för de lite mer erfarna hundarna. Förra helgen var det så kallt på förmiddagen att vi valde att ställa in då morgonen började med minus 17 grader och det skulle inte ha blivit någon bra start på helgen, varken för förarna och kanske framförallt inte för hundarna. Dagen idag bjöd förvisso på sju minus inledningsvis men med hjälp av februari solen så blev det tillslut hyfsat vinterväder. Vi går förhoppningsvis en härlig tid tillmötes.

I helgen har vi fått träffa trevliga hundar tillsammans med sina engagerade hundförare. Några nya bekantskaper och några vi känner sedan tidigare.

Själv tog jag fram kameran medan Kenth jobbade med hundar och förare. Nu hann jag inte med riktigt alla men det kommer fler helger framöver när jag får fylla på med de hundar som fattas och kanske ta lite fler bilder från de övriga också.

Förmiddagens hundar som är lite mer erfarna.

På eftermiddagen var det unghundarnas tur men här saknas några av hundarna eftersom jag inte hann med som det var planerat.

Chatarina, Lasse och Lasse tillsammans med Chilla, Kvicka och Maxxa spanar in vad som händer.

Kenth jobbar lite med Bella Trix.


En reaktion på ”En kurslördag med hundpoträtt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s