Våren är på väg

Nu är våren på gång, det känns i alla fall så när man sitter på den inglasade verandan och det är över 20 grader varmt, inne fast det ändå är ute. Solen skiner och man bara njuter av den årstid som vi har framför oss.

För många är det nu man börjar planeringen inför vårens och höstens jaktprov och naturligtvis även inför en ny höst med nya jaktäventyr. Kanske har man en unghund som behöver introduceras med fågel i luften på ett mjukt sätt för att värna om den viktiga avancen eller så behöver den äldre hunden påminnas om vad som egentligen gäller, då det är lätt att de har glömt bort en del i slutet av fjolårets jaktsäsong. Behöver du stöd i att komma igång med årets träning kan man kontakta Kenth på 070-5571318. Vill man ha enskild träning med eller utan duvor kostar det 300 kr per timme.

I helgen hade vi besök av en äldre vit och röd setter från Umeå-trakten. En mycket trevlig hund som kommer ge sina ägare härliga dagar i framtiden, det är vi helt säkra på.

Ett vackert uttryck på en vit och röd setter.

Kenth visade hur han vill att man ska jobba med hunden på ett lugnt och tydligt sätt. Där kroppsspråket har större betydelse än vad man faktiskt säger till hunden.

Härligt att se relationen och kommunikationen mellan hunden och hans husse.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s