Valparna växer

Valparna är nu 6 veckor och vi är själva så här långt nöjda med kullen. De är ovanligt jämna, som om de vore stöpta i en och samma form och när det gäller de bruna hanarna kan vi inte se någon skillnad på dem alls, annat än när vi ska väga dem då de har några små skillnader i färgsättningen på tassarna. Men ser man dem tillsammans på håll är det helt omöjligt att avgöra vem som är vem. Glada, trygga och frimodiga är nog de tre ord som bäst beskriver samtliga individer i kullen.
I veckan fick de vara ute i hundgården en stund några av dagarna då vi haft ganska blåsigt, regnigt och kallt väder och det är kanske inget som passar riktigt unga valpar. Men när de väl kom ut i hundgården så var det som de alltid hade varit där vilket imponerade lite extra på mig och Kenth.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s