Dagens film från Allt om Jakt och Vapen

Normalt sett jagar Kenth mycket under hösten i och med att han guidar i Fjällnäs. Något han är ytterst noggrann med är att utfodra sin hundar så att de orkar med, inte bara för en jaktdag utan för hela säsongen. Vi vet att många är otroligt duktiga på att fodra sina hundar och att man gör väldigt olika, men det här är Kenths sätt och kanske någon ändå får något med sig från filmen, även om detta är den korta versionen. Som prenumerant på Allt om Jakt och Vapen har man tillgång till avsnittet av Hundskolan i sin helhet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s