En verksamhet som haltar

Den här sommaren har varit otroligt intensiv med många träningsgäster, både enskilt, i grupper och kennelträffar från Luleå i norr till Malmö i söder. Men det har också varit flera träningshundar här under några perioder. Men just nu behöver vi meddela att Kenth inte klarar av att ta emot flera kunder då hans höft lagt av helt och hållet. Förhoppningen är att han snart får operera sig då smärtan just nu gör att det är näst intill omöjligt att röra sig. Nu är det inte artros utan caput nekros och det är också anledningen till det snabba förloppet.

Vi kommer att återkomma under hösten när det är möjligt att återigen ta emot träningssugna fågelhundsägare. Varmt välkomna önskar vi er när det är möjligt igen och så får vi hoppas att ni alla får en härlig jakthöst och att ni som ska starta prov får många härliga upplevelser med er hem.

Bara några bilder från en dag med kryckor och Elsa och en kort video från det som just nu är räddningen för att bibehålla konditionen på hundarna, en superbra konstruktion till fyrhjulingen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s