Grattis till fina prestationer

När vi själva inte har möjlighet att starta på prov i år så får man glädjas åt andra. Helgen den 29 och 30 oktober startade Ganjo’s Junior och Kungshällans Pt Chasseur De Milou på prov och både Junior och Milou gick till pris på Trossnäs. Junior fick med sig 7/6 som räckte till ett första pris med 162 poäng. Junior fick även med sig ett andra pris den helgen med 5/10 samt Milou som startade i ukl med 5/8. Stort GRATTIS till AnnaCarin Karlsson som förde båda hundarna till pris.

Ganjo’s Junior efter SE JCH Hasselkrogens Valter och SE UCH Jazza du Nid aux Nobles. Född 2020

Kungshällans Pt Chasseur De Milou, efter SE VCH Pedro du Val de Cèze och SE JCH, SE VCH, SE UCH Kungshällans Uf Tuula. Född 2021

Den 2 november startade även Ganjo’s Jussi på sitt första fältprov och det blev även för honom ett första pris med 7/10 på fältdelen. Stort grattis Maria Byström som äger Jussi samt Amir sand som förde honom på prov.

Ganjo’s Jussi efter SE JCH Hasselkrogens Valter och SE UCH Jazza du Nid aux Nobles. (Bilden har jag ”tjuvlånat från Marias facebook sida) Född 2020.

Även Anna Klockervold har startat Ganjo’s Ibra efter Pitkäsaaren Masur och Ganjo’s Hirga på fältprov. Det provet gick på Trossnäs fina marker i Värmland och Ibra fick med sig 6/9 från fältet. Ibra fick fin kritik för sitt sök men tyvärr blev det en fallapport på den fasan som fälldes i samband med Ibras fågelarbete. Stort grattis till Anna och Ibra.

Ganjo’s Ibra (en något valpig bild) efter SE JCH Pitkäsaaren Masur och SE JCH Ganjo’s Hirga. Född 2020.

Den 22 oktober startade även Milous kullsyster Kungshällans Pt Estelle för första gången i ökl i de västerbottniska skogarna och hon fick med sig 7/10. Stort grattis till Tomas Tjärnström som förde Stella till den framgången. Sedan bar det av till Gotland för kennel Kungshällans och fältprov för Estelle. Tyvärr var hennes fasantupp lite svårmanövrerad och hon fick EG men fick av domaren fin kritik för sitt sök, vilket hon visat både på fjäll, skog och fält.

Kungshällans Pt Estelle efter Pedro och Tuula in action. Född 2021


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s