Fågeljobb hemmavid och två grabbar från J-kullen

Filmade Elsas första möte med en fasan. Fasanen hade först gjort ett kortare besök i hundgården av alla ställen men valde att fly istället för att illa fäkta och landade en bit ut på läggdan där den sprungit undan en bit innan vi kom ut med Elsa. Där blev den en utmaning för Elsa som dels inte visste att det fanns fasaner och dessutom hade den valt att löpa ytterligare en bit ifrån där den landande.
För Kalibra blev det några jobb på vår skygga rapphönskull. Här hade man förstås önskat en snärtigare avance.

Två av grabbarna från vår J-kull, efter SE JCH Hasselkrogens Valter och SE UCH Jazza du Nid aux Nobles, har varit på besök. Dels J-Bosse och även Jameson. Så här kommer lite bilder på de här två ”fartfyllda” hanhundarna.

Ganjo’s J-Bosse

Hasse Forsberg tillsammans med Ganjo’s Jameson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s