Bara en alldeles vanlig dag … fast en underbar dag

Idag var det första gången sedan i juni som Kenth fysiskt klarade av att träna hund igen, vilket gjorde en vanlig vardag till en särskilt härligt underbar vardag. Idag var Lasse och Chatarina Frölander på besök tillsammans med Teiens Q-Chilla och Ganjo’s Kvicka som är född här i huset efter Pedro och Jazza. Chilla fick testa lite fågelarbete och jobba med några apportmarkeringar. Kvicka fick testa om även hon var apportintresserad ….. å de var hon (också, precis som syrran). Sedan lekte Kvicka och Kalibra även om Kalibra först trodde hon hade fått besök av något slags ufo som kom från yttre rymden och tyckte Kvicka inledningsvis var ”superläskig”, har ju inte sett så mycket mer än hundarna här hemma och de leker hon ju rätt tufft med, vilket strax Kvicka därefter fick erfara när väl ”skräcken” lagt sig.

Teiens Q-Chilla står för fågel och gör nedan en fin apportering efter en lång markering.
Ganjo’s Kvicka har hittat något intressant ute på läggdan
Hittade tydligen en rapphöna, vilken överraskning.
Två fina apporteringar blev det till mattes hand, sedan den tredje den tyckte hon att hon kunde ta hand om själv, även fast hon kom när Chatarina kallade på henne, men då var det inte längre lika självklart att komma till matte med fågeln.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s