Rund och sund – en dräktig fågelhund

Nu är det inte långt kvar innan det är dags för Jazza att valpa. Hon är rund och sund. Tror inte vi haft en tik som mått så gott så långt in i dräktigheten som Jazza gör. Härlig aptit och härligt glad. Har börjar få lite svängningar på kroppstemperaturen så innan lördag denna vecka borde det finnas ett gäng valpar i valplådan om allt går som det ska, kanske lite tidigare också, vi tror själva på onsdag eller torsdag.

En liten videosnutt på hur någon av valparna tycker det börjar bli lite väl trångt därinne.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s