Isak’s kennel på besök

Bretonen är en hundras som har haft ett uppsving de senaste 20 åren. I Härnösand finns den nystartade kenneln Isak’s kennel, Robert och Malin Isaksson, som under 2022 hade sin första kull efter tiken Rickardssons Smilla och Snöfjällets Dante. I kullen föddes fyra hanhundar och två tikar. Den 19 och 20 november var kullen här på en valpträff och de valpar som var med var ett riktigt härligt gäng individer.
Lycka är när man bedriver en mindre träningsverksamhet att man träffar på så många trevliga hundägare och lika många trevliga hundar. Dessutom är det inte bara att lära ut, det blir även egen ”inlärning” då alla har så mycket egen erfarenhet som de delar med sig även till oss. Tack till er alla för en trevlig helg.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s