Tips och råd kring utfordring i samband med jakt

Jan Svensson har jobbat med hundfoder i många år. Dessutom har han lång erfarenhet av hårt arbetande hundar, dels som draghundsförare och med sina kapplöpningshundar på racebanor, dels som jägare och då framförallt med stående fågelhundar. Jan har tillsammans med sin fru Lollo under lång tid fött upp hundar och bedriver idag Flexvyas kennel med huvudinriktning mot pointer. I Hundskolan kan man lyssna på Jans råd, gå in och lyssna.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s