Träningslördagar på gång

I slutet av maj startar vi med fyra träningstillfällen för dig som önskar påbörja finjusterandet inför höstens jakter eller för dig som vill komma igång med din unga hund.

Lördagarna (och en söndag) kommer att erbjuda dig och din hund stadge- och grundlydnadsträning i kombination med mycket fågel för varje hund (duva) samt viss träning även i kaninhägn.

Vi kommer dela in hundarna i två grupper utifrån ålder och erfarenhet. Den ena gruppen riktar sig till dig med en hund som är från 6 månader och upp till 1,5 år och den andra gruppen är från 1 år och uppåt.

De träningstillfällen som är aktuella är lördag den 21 maj, lördag den 4 juni samt lördag den 11 juni och söndag den 12 juni. Pris 800 kr. Anmälan görs till anette@ganjos.se eller via Kenth, 070-5571318. Ange hundens ålder, ras samt ditt namn och dina kontaktuppgifter. Två grupper per dag. Tider mellan kl 9.00 och 12.30 samt mellan 13.00 till 16.30

Tänk på att det är bara sex ekipage i varje grupp vilket innebär att det snabbt blir fullt och det är de som anmäler sig först som kommer med.

Väl mött!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s