Nytt År – nya möjligheter

Nu startar vi upp årets träningen för unga och orutinerade fågelhundar. Träningen går ut på grundlydnad, stadga och kontakt med fågel. Vi kör vid fyra tillfällen med början lördag den 22 januari, därefter den 29/1, 5/2 samt 19/2. Varje träningstillfälle är cirka 3 timmar i effektiv träningstid. Vid varje träningstillfälle gör vi utöver det en kortare paus för att hundarna ska få möjlighet till en liten, men välbehövlig, mental vila. Endast sex ekipage för att alla ska få möjlighet till individuell träning.

Anmälan senast söndag den 16 januari. Anmälan görs till Kenth 070-557 13 18 eller anette@ganjos.se
Kostnad: 800 kr för fyra tillfällen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s